Adnátok tippeket hogy lehetnék szebb? Ja és tiz pontoból menyit adnátok és miért?
Figyelt kérdés
pontos leirást várok. Képet küldök privátban2014. dec. 26. 10:20
1/10 anonim válasza:
Betiltanám a "privátban küldök képet" kérdéseket!
Ronda vagy, mint a bűn, ha a környezetedben nem kapsz elég pozitív visszajelzést!
2/10 anonim válasza:
En megértem, hogy valaki nem mer képet kirakni magáról a nagy nyilvánosság elé, de közben tanácsot is szeretne kérni. Nem kell egyből elítélni valakit. Megpróbálok segíteni, küld el a képet. :)
5/10 anonim válasza:
várom a képeket, de nem értem, miért jobb ha 20 embernek elküldöd privátban, minthogy 20 lássa itt.
7/10 anonim válasza:
Őszinte vélemény.
Kép alapján 10/3. Tanácsot nem tudok adni.
10/10 anonim válasza:
hogy lehetnél szebb? (nem akarlak megsérteni, tényleg csak tanácsot adok
szerintem nincs semmi baj az arcoddal, de a sminkkel nagyon elrontod az összképet.
a szemöldököd nagyon természetellenes, vastag, nem jól van kihúzva, a formája is fura.
a sminked is nagyon sok, nem szép, hanem pont hogy elrontja az arcod
a hajad így kép alapján festettnek tűnik... szerintem megpróbálkozhatnál egy barna hajszínnel. én a fazont is megváltoztatnám
valami ilyesmi féle bubi hajat ki lehetne hozni a tiédből is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!