Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok, én ezt...

Nagyon kövér vagyok, én ezt nem értem. (? )

Figyelt kérdés

18 éves lany vagyok.

167/60 , de lassan gurulok, annyira kövér vagyok, borzalmas. Pedig sportolok is egy heten 3x, es oda figyelek az etkezesemre..

De gurulok, borzalmasan kövér vagyok. Nem tudom mit kellene csinálnom..szerintetek?

2016. máj. 29. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Beszélgetned kéne egy pszichológussal. Átlagos súlyod van, ha rendszeresen sportolsz biztos csinos is vagy.

A hasonló adatokkal rendelkező barátnőim nagyon jól néznek ki és határozottan vékonyak.

Még ruhákat is tudunk kölcsönadni, pedig az általad említett 45kg-os kategóriába tartozok.

2016. máj. 29. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
szopás.
2016. máj. 30. 14:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A fejedben van baj, nem a súlyoddal.
2016. jún. 2. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem ez a kérdés azért lett feltéve, hogy mindenki leírja, hogy: "jajj, ugyan, nem is vagy te kövér, hülyék a barátnőid." :)
2016. jún. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!