Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol javítanak RayBan hamisítvá...

Hol javítanak RayBan hamisítványt?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy rayban hamisítványt egy kínai oldalról és egy az egybe ugyanúgy néz ki, mint egy igazi, de az anyaghasználata elég gyér, rossz minőségű műanyagból van, illetve a pántokat tartó csavar elég laza.

Sajnos speciális csavarhúzó kell szerintem ezeknek a megerősítéséhez.

Kérdésem az lenne, ha beviszem egy optikába vajon meg tudják nekem húzni egy kicsit ezeket a csavarokat?

Illetve milyen összeggel számoljak, mennyiért csinálják meg?

2016. máj. 28. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem huzzak meg, mivel nem ott vasaroltad a szemuveget!

De tegyel egy probat, hatha:)

2016. máj. 28. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem megcsinálják, csak mivel nem ott vetted fel fogják hívni a figyelmedet, hogy bármilyen kár keletkezik benne, az nem az ő felelősségük lesz. Azt mondod gyenge anyagból van, szóval, ha a csavar húzásakor elgörbül vagy esetleg eltörik, akkor az a te bajod lesz szerintük és nem az övék. Pénzt nem szoktak ilyenért kérni, de ki tudja, inkább készülj fel.
2016. máj. 28. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy optikában dolgozom ahol az utóbbi egy hétben nap mint nap találkoztunk RayBan és hasonló hamisítvány napszemüvegekkel,a legtöbb vásárló pont azért hozta be mint te..Természetesen megcsináljuk,de ahogy az előttem válaszoló is írta felhívjuk a figyelmedet,hogy mivel nem náluk vásároltad bármilyen kár keletkezik nem vállalunk érte felelősséget.Az optikában ahol én dolgozom nem szoktunk érte pénzt kérni,hiszen megvan 3-4perc alatt. :)
2016. máj. 28. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!