Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jó a nagy mell a látvány...

Miért jó a nagy mell a látványon kívűl?

Figyelt kérdés

Nagynak tekintem a C kosaras mellet is.

Sok lánytól hallom h nagy melleket akar. de a látványon kivül más érvet nem tudnak felhozni

2016. máj. 26. 18:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Miért kéne bármire is jónak lennie? A mellek elsődleges célja a szoptatás, amire kis és nagy mell is egyformán képes. Ezen kívül csak esztétikai célt szolgálnak. Miért kéne más érvet felhozniuk? Miért kéne neked elmagyarázniuk miért szeretnének nagyobb melleket? Nem is értelek.
2016. máj. 26. 18:28
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Én személyszerint a kisebb melleket szeretem.
2016. máj. 26. 18:29
 3/17 anonim válasza:
77%
Egyáltalán nem jobb egy nagy mell egy kisebb mellnél. 14 éves vagyok és 80D-s a mellem és néha még idegesítő is hogy megbámulják(persze nem minden esetben) de amikor normálisan szeretnél valakivel beszélni és nem a szemedbe néz az hidd el idegesítő és zavaró. Nem tudsz vele normálisan tornázni, edzeni, táncolni..stb mivel rohadtul idegesítő hogy pattog és látszik is hogy pattog és zavar is mert érzed és ilyenkor mindig le kell szeritanom egy kicsit egy sport melltartóval. És még hason sem tudsz vele aludni. Nekem is mindenki mondja hogy örüljek hogy nekem van ekkora .. de nagyon sok macera van vele. Úgyhogy semmivel nem jobb mint a kisebb. :/
2016. máj. 26. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Hát mi más ok kellene még? Persze fogni is százszor jobb a nagy melleket, van mit megfogni, simogatni, kényeztetni. Imádom!

25f

2016. máj. 26. 19:14
 5/17 Scav ***** válasza:
13%

"Miért jó a nagy mell a látványon kívűl?"

Nem jó. Csak ők még nem tudják.

2016. máj. 27. 07:53
 6/17 anonim ***** válasza:
14%
3-aska! Majd ha NŐ leszel, akkor fogod tudni hogy miről beszélsz... 14 évesen nem tudhatsz hitelesen állást foglalni
2016. máj. 27. 09:04
 7/17 anonim ***** válasza:
50%
Tessék ezért jobb a nagy: jobb könnyebb és élvezetesebb fogdosni és jobb szex közben is!
2016. máj. 27. 09:52
 8/17 anonim ***** válasza:
35%

Kis mellek közé nem lehet normálisan betenni. Számomra összehasonlíthatatlanul vonzóbb látvány és érzés a nagyobb (C, inkább D és fölötte). Annak fáj tőle a háta, akinek gyengék a hátizmai, illetve annak lógnak, akinek a mellizmai és hátizmai gyengék.

Biológiai szempontból a nagyobb mellű nő "egészségesebb", nagyobb esélye van egészséges utód szülésére, ezért vonzzák alapvetően a nagyobb mellek a férfiakat.

Még mielőtt valaki megemlíti a farokméretet, mell nélkül van szex, fäsz nélkül nincs. Nem egy kategória, bőven nem.

2016. máj. 27. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
66%
pontosan, amikor ott leszel 20-on 30-on évesen és te kényed kedvedre válogathatsz a pasik közül, és akkor leszel párkapcsolatban amikor te akarod (akár szünet nélkül egyikből ki, a másikba be), míg mások meg kínlódnak, akkor megérted, hogy miért jó szép nagy melleid vannak.
2016. máj. 27. 11:03
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó velük játszani. És imádnivalóak.
2016. máj. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!