Mi a baj a sminkkel?
A legtöbb pasi állítása szerint nem szereti ha egy nő sminkel, inkább a természetes szépséget értékelik. Sokszor viszont észre sem veszik ha egy nő sminkel. Akkor most hogy van ez? A "láthatatlan" smink a nyerő ami ápol és eltakar?
18L
Az én tapasztalatom az, hogy azt szeretik ami egy kicsit szebbé teszi a nőt, kiemeli a szemét és eltakarja az esetleges bőrhibákat. Azt pedig taszítónak találják, hogy ha annyi smink van valakin, hogy felsem lehet ismerni nélküle, sőt csúnya az arca (nem a bőrhibákra gondolok, hanem az arcberendezésre)
Sok különbséget valóban nem tudnak tenni (tisztelet a kivételnek) a természetes arc és a natúr sminket viselő hölgyek között.
Volt erről egy sztorim is, egyszer fodrásznál megjegyezte a segéd, hogy ne haragudjak amiért letörli az alapozót de a hajfestésnél ugyebár körbekell kenni a haj vonalánál a bőrt. Erre én rávágtam hogy soha nem használok semmi mást szempillaspirálon kívül. Mire ő nagy szemekkel pislogott és nem akarta elhinni. Egy másik esetben pedig a párommal eszmecserét folytattunk valamiről, és megszólal, hogy akkor majd énis menjek el egyszer smink nélkül valahová. Erre közöltem vele, hogy jelen pillanatban is smink nélkül vagyok a városban (még a szempillám sem volt kifestve)
Ez is csak bizonyítja, hogy nem tudnak különbséget tenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!