Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a baj a sminkkel?

Mi a baj a sminkkel?

Figyelt kérdés

A legtöbb pasi állítása szerint nem szereti ha egy nő sminkel, inkább a természetes szépséget értékelik. Sokszor viszont észre sem veszik ha egy nő sminkel. Akkor most hogy van ez? A "láthatatlan" smink a nyerő ami ápol és eltakar?

18L

2016. máj. 25. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik a smink, és szerintem nem a "láthatatlan" a jó
2016. máj. 25. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom is mindig ezt mondja, el se bírja viselni még a színezett arcápolót se, semmit. Szerintem csak ront a nőkön. Nekem mindegy végül is, de én szebbnek látom magam vele. Gusztus dolga. :)
2016. máj. 25. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerinte*
2016. máj. 25. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis sminket észre sem vesznek, legyen szolíd, természetes smink, ha már hétköznapokon sminkelsz. (Ne legyen maszk hatása, erős rúzs/púder/szemfesték stb..) Alkalmakkor vagy néha napján persze lehet mutatósabbat is készíteni, egy kis színt belevinni.
2016. máj. 25. 18:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hagyjuk már... legtöbben nem is tudnak különbséget tenni, csak ha valaki iszonyatosan sok vakolatot tesz magára. aztán ha megkéred őket hogy mutassanak olyan lányt aki nekik szép és természetes, 100% hogy egy sminkelt nő van a képen. amúgy is a manapság a legtöbb nő használ valamennyi sminket úgyhogy ha tényleg olyat akarnak aki egyáltalán nem sminkel, és mégis a nap huszonnégy órájában tökéletesen fest, sok sikert a keresgéléshez.
2016. máj. 25. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasiknak a ronda sminkkel van bajuk, pl a legtöbb nő nem profi sminkes, felkeni a bizonytalan kis tusvonalát vagy kék/zöld/fekete szemfestékét meg babarózsaszín rúzsát és hasonlók. 10-ből egynek szép lesz, a többin meg csak ront ez a smink.
2016. máj. 25. 19:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasik észre sem veszik az egyszerű, natúr sminket. Sőt továbbmegyek, az én párom egyszer megkérdezte, hogy mi tart mindig olyan sokáig, amikor csak a szememet szoktam kihúzni. A valóság: BB krém, korrektor, púder, pirosító, szájfény, natúr szemhényfesték, szempillaspirál és a szemceruza. Na ennyit értenek hozzá :D Szerintem alapvetően minden nőt szebbé tesz a smink, a lényeg, hogy mértékkel használjunk mindent.
2016. máj. 25. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom az, hogy azt szeretik ami egy kicsit szebbé teszi a nőt, kiemeli a szemét és eltakarja az esetleges bőrhibákat. Azt pedig taszítónak találják, hogy ha annyi smink van valakin, hogy felsem lehet ismerni nélküle, sőt csúnya az arca (nem a bőrhibákra gondolok, hanem az arcberendezésre)

Sok különbséget valóban nem tudnak tenni (tisztelet a kivételnek) a természetes arc és a natúr sminket viselő hölgyek között.

Volt erről egy sztorim is, egyszer fodrásznál megjegyezte a segéd, hogy ne haragudjak amiért letörli az alapozót de a hajfestésnél ugyebár körbekell kenni a haj vonalánál a bőrt. Erre én rávágtam hogy soha nem használok semmi mást szempillaspirálon kívül. Mire ő nagy szemekkel pislogott és nem akarta elhinni. Egy másik esetben pedig a párommal eszmecserét folytattunk valamiről, és megszólal, hogy akkor majd énis menjek el egyszer smink nélkül valahová. Erre közöltem vele, hogy jelen pillanatban is smink nélkül vagyok a városban (még a szempillám sem volt kifestve)

Ez is csak bizonyítja, hogy nem tudnak különbséget tenni:)

2016. máj. 25. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Nehogymár a fiúk miatt sminkelje magát egy nő/lány! Azért sminkeld magad,hogy jól érezd magad tőle,ne azért hogy a fiúknak tettszél....FEMINIZMUS FEMINIZMUS MINDENHOL!
2016. máj. 25. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!