Fogfehérítésről tudnátok nekem dolgokat írni? Például mennyi idő, mennyiért, hol, milyen volt. Nekem az első két fogam között van egy pici rés. Úgy megcsinálják?
Figyelt kérdés
2016. máj. 23. 15:27
1/6 anonim válasza:
Engem is érdekelnek a tapasztalatok :)
A rés szerintem egyébként egyáltalán nem gond!
2/6 anonim válasza:
Persze, megcsinálják. A diasztéma nem akadály.
3/6 anonim válasza:
Én zuglóban voltam fogászati fehérítésen 20.000 Ft körül volt. Kb 1,5 órát ültem a székben, ebben benne volt egy fogkő leszedés és a fehérítés.
Bekenték a fogam valami kék krémmel és utána egy lámpa alatt kellett feküdnöm 3x15 percig. A szünetekben a doki lemosta ezt a krémet és megint felkente.
Nekem látszott a végére változás, néhány árnyalat. Azt mondták, hogy van, akinek alapvetően nem fehérek a fogai, hanem sárgák, azoknak nem olyan látványos, mint nekem.
4/6 anonim válasza:
Én a Whiteline-ot használom, és baromi jó. Anyukám dohányzik.....és neki is annyira bevált, hogy folyammatosan vesszük. :)Whiteline 3D a neve azt hiszem. Anyunak a nikotint is úgy eltünteti.....nekem, aki nem dohányzik már 3 alkalom után látványos a változás, anyunak kell 6 alkalom. De egy doboz 10 napos kiszerelésű.
5/6 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok. Nekem még van egy tartalék teljes dobozzal, ha érdekel valakit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!
2016. máj. 28. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!