Első műköröm? Sos!
jövőhéten megyek műkörmöt csináltatni és félek hogy azt se fogom tudni hogy hova rakjam a kezem meg ilyenek :s
Még azt se tudom milyen formát válasszak és a mintát se tudom még! És mit csináljak a körmeimmel mielőtt oda megyek.
tudnátok nekem segíteni ezekben.
a válaszokat előre is köszönöm!
sztem majd mondja hova rakd a kezed :)
általában az asztalra célszerű...
forma meg minta, hát sztem egy szolidabb francia, az alak lehet kocka mondjuk. vmi kis mintával v strasszal ha extrát akarsz. persze lehet vérvörös 5 centis stiletto köröm is... csak rajtad múlik :D sztem nézelődj neten előtte, és vigyél képet!
előtte ne vágd le túl rövidre. a lakkot mosd le, ha akarod.
A tövig vágott körömre is tud körmöt építeni. De ha most hosszú a körmöd, akkor nem vágd le.
Én már voltam pár milliószor körmösnél, és még most is igazgatja, rendezgeti a csaj a kezem. :)
Formára (mivel ez lesz az első) nem csináltatnék nagyon kockát, vagy ha igen, akkor viszonylag rövidet.
Szín, minta: bármi! Tavasszal általában nem rakatnak fel túl sok kéket, ezüstöt (telire értem), inkább a vidám tavaszi színek mennek. Tulképpen ugyanúgy, mint az öltözködésben.
Én a színes franciát szeretem, de azért sokszor van teli is, többnyire a gyűrűsujjon van csak minta.
Ilyesmi nekem sokszor van (tehát a gyűrűsujjon teljesen más): [link]
Szinte pont ugyanilyenem is volt: [link]
Én mindig elképzelás nélkül megyek, ott találjuk ki közösen, nemhogy a mintát, a színt is. Ha meg felkenve nem tetszik, letörli, újat találunk ki.
Ha normális a körmösöd, akkor nem kell úgy odamenned, hogy viszed a képet kinyomtatva, hogy neked ez kell! :)
Széles körömágyra mandulát javasolnék. A körmöddel ne csinálj semmit, max a lakkot mosd le, ha van rajta, és legyen tiszta a körmöd alatt is.
Mindent mondani fog a körmös, ezen ne izgulj.
Arra figyelj, hogy a kezedet ne feszítsd. Legyen laza.
Kereshetsz a neten képeket, ha valami tetszik, nyugodtan vidd magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!