Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire megnőtt...

Normális, hogy ennyire megnőtt a lányom?

Figyelt kérdés
Még csak 10 éves, de már 186 centi magas, és 80C melltartó kell neki!! Nyolc évesen kezdett ennyire megnyúlni, három hét alatt lett 131 centiből 154... A cicije pedig még csak 1 hónapja nő neki, de már ekkora! Nagyon szenved, mert nem elég hogy a melléig érnek a barátai, még bántják is őt a társai, pedig szegény nem tehet a magasságáról.. Elmondása szerint volt már olyan, többször is , hogy véletlenül fejbe vágta az egyik osztálytársát a cicijével, az megmondta a tanárnak, aki pedig megbüntette. Szegénykém nagyon szenved, én vagyok a legfőbb támasza (az anyja vagyok). Azért sem értem, hogy lett ilyen magas, mert a nővére 16 évesen 161 cm, 70A melltartóval... Voltunk háziorvosnál, gyermekorvosnál, de nemigen tudtak normális választ adni erre... Mit/kit tudnátok ajánlani, hova forduljak? Még sosem voltam ilyen helyzetben... :(
2016. máj. 22. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
hát edzés
2016. máj. 22. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
[link] esetleg?
2016. máj. 22. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is érdemes lenne hormonvizsgálatot csináltatni. Ti (a szülei) milyen magasak vagytok?
2016. máj. 22. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

A magasságotok nem feltétlen dönti el mekkora lesz, barátom is 200 centi, anyukája olyan 170, apja meg 180.

Ez valami hormon cucc lesz, ilyenkor szokott beindulni a növés de ennyire nagyon nem kéne.

Az osztálytársaival meg ne törődjön, 5-6 év múlva mindenki őt fogja irigyelni.

2016. máj. 22. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Én 158 cm vagyok, a férjem pedig 179.
2016. máj. 22. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
még hányszor írod ki?
2016. máj. 23. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!