Mit tegyek, ha túl kemény a körmöm? Lehet valamivel puhítani?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, mit csináljak. Olyan szinten kemény a körmöm, hogy a sima körömolló már nem is viszi, csak a körömcsipesz, amivel már a lábujján vágja a körmét. Ezzel az a fő baj, hogy nem rugalmas, és így mindig lepattog a felső réteg. Mivel tehetném kicsit puhábbá és rugalmasabbá?2010. ápr. 10. 10:55
1/6 anonim válasza:
fürdéskor nekem mindig megpuhul. szerintem próbáld ki, hogy előtte beáztatod vízbe, és utána vágod le.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösz, ez már jó a vágáshoz, de nekem azzal van a fő gondom, hogy a keménysége miatt nem rugalmas, és emiatt lepattog a felső réteg. Szóval valami olyan kéne, ami véglegesen megpuhítja egy kicsit, vagy rugalmassá teszi. De a körömvágáshoz köszi a tippet :):):)
2010. ápr. 10. 12:23
3/6 anonim válasza:
szerintem itt nem a keménység a probléma, mert annak inkább örülj, hogy nem hajlik meg törik állandóan
a köröm lemezeinek szétválását okozhatja vashiány, illetve cink-, vagy vitaminhiány
szedj egy kis E-vitamint, az a körmökkel mindig jót tesz
4/6 anonim válasza:
Örülj neki, én nem tudom megnöveszteni mert olyan vékony ha 1 centire megnő bármihez nyúlok visszahajlik
5/6 A kérdező kommentje:
Jé! Nekem egyszer azt mondták, hogy az se jó, ha a köröm túl kemény, mert akkor nem flexibilis, és ha neki ütöm valaminek, sokkal könnyebben lepattan a teteje. Mint a műanyag és az üveg esete ugye. De akkor szedem a vitaminokat! Köszönöm a válaszokat :):):)
2010. ápr. 10. 18:55
6/6 anonim válasza:
hat ahoz hogy ne pattogjon le van ilyen atlatszo koromapolo es azzal bekened olyan mint egy koromlakk
szedhetel ijen magnezium meg cinket tartalmazo gyogyszert es az egeszsegesse teszi nem lesz tole puha de nem fog lepattogzani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!