Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány, járnátok vele?
Nem társkeresés céljából csupán kíváncsiságból írok ide:)
Külső:162cm,formás mell és fenék,szőke haj,zöld szem,inkább vèkony és domborulatokkal:D
Belső:kedves,közvetlen,félènk de nagyszájú (érdekes párosítás) bátor,merész,lelkileg erős,őszinte,hűséges,okos,sportoló,igazságos és vicces:)
Ha tényleg okos lennél, miért lehetetlen számodra a szóközök és írásjelek helyes használata?
És nem; a telefon nem kifogás.
:DDDDD Jót röhögtem a válaszokon :D.
Azt írod, lelkileg erős vagy, aztán pikk-pakk besértődsz a neked nem tetsző válaszokon :D. Amúgy meg tényleg nem lehet erre válaszolni, a leírás alapján kb tökéletes csajszi vagy, ami nyilván nem igaz :)).
Sok okos ember van itt ahogy látom :D :D
Kérdező! Nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok. Már csak azért is mert sportos (én is az vagyok ezért én is sportos lányt szeretnék magamhoz ;) ) valamint hogy kisebb mint én :D A belső tulajdonságok is nagyon jók. Én járnék egy ilyen lánnyal
Ha a szemedben megfog valami, akkor igen, mert a többi tulajdonságod tökéletes :D de szemnél nem a szín számít, hanem valami más :D tetszik, hogy inkább vékonynak írod magad :) meg hogy kedves vagy és közvetlen meg a többi is, pl h bátor, merész, őszinte, hűséges - ez utóbbi kettő nagyon fontos :)
szóval ezek alapján igen :) 181cm/24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!