Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány, járnátok vele?
Nem társkeresés céljából csupán kíváncsiságból írok ide:)
Külső:162cm,formás mell és fenék,szőke haj,zöld szem,inkább vèkony és domborulatokkal:D
Belső:kedves,közvetlen,félènk de nagyszájú (érdekes párosítás) bátor,merész,lelkileg erős,őszinte,hűséges,okos,sportoló,igazságos és vicces:)
te tényleg nem fogod fel? olvasd már vissza a kérdést: vékony, formás, kedves, okos, vicces.. stb. CSAK jó dolgokat írnál, ez kinek ne tetszene? egyébként kétlem, hogy mindet így egyszerre megvalósulna benned, meg ezek tök relatívak, lehet, hogy te viccesnek/okosnak/vékonynak gondolod magad, de más szerint meg unalmas/buta/dagi vagy.
kb = tökéletes vagyok, járnátok velem?
LOL
Kep nelkul nem fogjuk tudni eldonteni.
32F
Te se tudnad egy leiras alapjan.
Nyilvánvaló, hogy valami olyan komoly problémád van, amit még ide se mersz leírni, vagy esetleg még csak nem is tudatos benned.
Ezt viszont így, a szöveged alapján nem fogjuk tudni megoldani.
Ezt még egy pszichológus is csak úgy tudja megoldani, ha ODAMÉSZ hozzá, és még így is időbe kerül.
Leírás alapján én azt mondom igen!
Szerintem 10 ből legalább 7-8 srácnak bejönne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!