Fülbevaló vagy fül piercing? Mi a különbség?
Nemrég lövettem ki a fülem.Most csak az a próba fülbevaló van benne,amivel átlőtték.Rendeltem netről egy fülbevalót,de csak most látom hogy ez fül piercing.Igazából nemlátok nagy különbséget egy sima fülbevaló meg ez között,csak a fémrészt,amit a fülembe kell majd helyezni elég vastagnak tűnik,vagy ez mindegyik fülbevalónál ekkora? Szerintetek jó lesz ez a fülembe?
Csak én vagyok úgy, hogy sokszor nem értem, mit beszélnek az emberek? :D
A kérdés, hogy a füled melyik pontjára raknád? A belövéshez használt fülbevaló meg milyen szárvastagságú?
Ugyanis a lövésnél is lehet használni több félét. Van 1 mm alatti, 1,2 mm, 1,4 mm átmérőjű is.
Evidens, hogy egy 1 mm alattiba egy 1,2 mm-est nehezen lehet belerakni, míg egy 1,4-esbe könnyedén. Ha porcos részen van, akkor viszont érdemes várni (akár hónapokat) a teljes gyógyulás végéig.
Ami képen vastagnak tűnik, az attól még nem vastag feltétlenül. Perspektíva kérdése. Ezért írják oda a szárátmérő paraméterét, hogy milyen vastag, hogy ne legyenek félrerendelések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!