Semennyire. Csak fényes lesz a körmöd.
A kérdés célját nem is értem.
Köszi a választ:D
Egyébként azért érdekelt, mert amikor elkezdtem szempillaspirált használni, az osztálytársaim napokig azon csodálkoztak, szóval nem akarom, hogy a körömlakk feltűnjön nekik...:D
Ja hogy tinik vagytok...
Akkor nagyon feltűnő.
Velem is ezt csinálták. Ezt az időszakot túl kell élni. Sajnos kivédhetetlen. Nem tudsz úgy bemenni a terembe hogy 1 perc alatt a bugyid színétől a körömlakkodon át a hajadig mindent ki ne beszélnének.
Engem pont nem érdekelt senki, de engem is mindig körbekérdeztek hogy "neked ki van húzva a szemed? Ki van festve a szempillád? Le van borotválva a kezed? Besütötted/kivasaltad a hajad?" stb. De olyan drámai hangsúllyal és döbbenettel mintha egy neonrózsaszín párducmintás tangával a fejemen mentem volna iskolába. Ez sajnos ilyen. Majd később kinövik.
Egy átlátszó körömlakk nem túl feltűnő,de ha ezért cikizni fognak..
Szerintem nem lesz semmi,az sem biztos,hogy nem veszik észre.
Szerintem nem foglalkozz az ilyesmivel, fesd nyugodtan olyanra a körmöd amilyenre akarod (vagy amilyenre a suli engedi).
Én 26 éves vagyok és a munkahelyemen 90%-ban nők dolgoznak, de ha pl levágatom a hajam vagy más színűre festem a körmöm, még így is a banda több mint fele megjegyzi. Van aki ebből sosem nő ki, én meg nem vagyok hajlandó úgy leélni az életem, hogy állandóan amiatt aggódom mit szólnak a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!