Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki szokott...

Van itt olyan aki szokott drágább parfümöt kapni a párjától? Hogy zajlik ez a gyakorlatban?

Figyelt kérdés
A kedvenceteket kapjátok, esetleg írtok egy listát hogy mit szeretnétek, vagy ő választ?
2016. máj. 11. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Le lehet zsírozni előre is. De a meglepetés az nagyobb poén.

Ki lehet puhatolni finoman, hogy mit szeret, vagy csak egyszerűen odafigyelni mit szokott használni. Vagy figyelni amikor parfüm a téma, hogy neki mi jön be. Nyilván ha a születésnapja előtt 2 nappal random neki szögezed a kérdést, hogy milyen parfümöt szeret, akkor nem lesz nehéz neki összerakni, hogy azt fog kapni. De ha már jó előre lazán a parfümökre tereled a témát akár egy reklám kapcsán és szóba kerül, hogy miket szeret, akkor nem fog gyanakodni.

2016. máj. 11. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Első, az nem egyszerűbb, hogy benéz a szekrénybe, hogy mit használ a másik?
2016. máj. 11. 15:27
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Én mikor a páromnak vettem parfümöt, onnan tudtam, melyiket szereti, hogy egyszerűen csak odafigyeltem rá beszélgetés közben :D Valahogy a szülinapja előtt másfél hónappal említette hogy melyiket szereti, meg hogy pont elfogyott neki és kénytelen a haverjáét kölcsönkérni, meg mittudomén, pont ilyesmiről beszélgettünk, és mikor közelgett a nagy nap, egyből eszembe jutott, hogy említette, hogy melyiket szereti. Döbbenetes, hogy az odafigyelés, mikre nem jó :P

De egyébként be lehet együtt menni drogériába szétnézni egy sétálós-vásárlós délutánon, és kifigyelni, melyik tetszik neki. Vagy megnézed a polcon milyen parfüm van nála. Vagy ügyesen, nem túl feltűnően rátereled a beszélgetést, esetleg megkérdezed egy barátját/családtagját/barátnőjét, hogy ő mit tud a parfümpreferenciájáról.

2016. máj. 11. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem akarok senkinek vásárolni, csak mostanában többször tanúja voltam annak hogy emberek tök tanácstalanul ácsorognak a parfümériában, mert hiába tudják hogy pl Armani Sí-t szeretne a megajándékozandó rokon, de abból van vagy háromféle stb. Emiatt merült fel bennem a kérdés.

Van 2-3 féle aminek örülnék a férjemtől (egyik sem volt még nekem teljes üveggel, csak minták), de ilyesmiről nem szoktunk beszélgetni. Főleg mivel illatokat nehéz leírni.

2016. máj. 11. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen, de parfümmel nem is szabad meglepni a másikat.

Olyat aztán végképp nem lehet, hogy azt mondom, vegyél el púdereset, olyanból is nyolcezer van. Saját magának sem vesz próba nélkül az ember illatot.

2016. máj. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!