Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha fiú létemre...

Mit csináljak, ha fiú létemre testképzavarom van?

Figyelt kérdés

Hogy tudnám magamban ezt lerendezni? Pszichológushoz járok, de vele nem akarok errôl beszélni, aminek megvan az oka. Szóval más megoldás kell.

Az egész azért van mert régen dagadt voltam. Érdekes, akkor nem zavart a dolog, semmi bajom nem volt magammal. Aztán 3 éve elkezdtem keményen sportolni egyesületi szinten, heti 5-6 edzéssel, plusz itthon edzettem meg ilyenek. Azóta is sportolok. Nagyon sokat változtam, viszont undorítóbbnak tartom magam mint valaha. Ha belenézek a tükörbe, egy sportolatlan, izomtalan, zsíros girnyót látok, már a strandszezontól is fosok. Minden embert sportosabbnak, jobb kiállásúnak látok, mint magamat. Még a túlsúlyos embereket is vonzóbbnak látom, mint magamat. Már a tököm ki van ezzel, megmondom ôszintén... Arról nem beszélve, hogy 0 önbizalmam van, barátnôm sincs, nem szeretem magamat. Belsôre se vagyok egy nagy durranás, egy húdejó ember, szóval ez van... 3 év kemény sportolás után egy rakás gusztustalan szarnak érzem magam. Hogyan tudnám ezt lerendezni magam, és normàlis életet élni egy egészséges önképpel? A pszichológus nem tud ebben segíteni, fôleg, hogy nem is fogok errôl beszélni vele, az biztos. Mit tegyek? 19f

2016. máj. 9. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor miről beszélsz a pszichológussal? a vasárnapi meccsről? ahhoz nem drága kicsit?
2016. máj. 9. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Na de hogy nézel ki valójában?
2016. máj. 10. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Ingyen járok az iskolai pszichológushoz.
2016. máj. 10. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ingyen ebéd az olyan is...
2016. máj. 10. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Grat, szép volt...
2016. máj. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!