Hölgyek, szerintetek ez ciki férfi létemre?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy szeretek magamra adni, mint férfi. Öltözködés, kozmetikus stb....
Természetesen hetero vagyok, nem azért...
Hölgyek, nektek mennyire jön be, ha egy férfi a körmét is ápolja, manikűrösnél leszedeti a körömre nőtt bőrt, csiszoltatja a körmét, majd políroztatja, hogy egy egészséges, szép látványt kapjon a köröm, és emiatt fénylik, tükröződik?? Mennyire visszataszító, vagy épp ellenkezőleg?
Előre is köszönöm a hölgyek válaszát!
24/F
Szeretem, ha egy férfi ápolt.
Magamra is adok természetesen, ápolt a megjelenésem, sminkelek is, de sosem voltam még manikűröztetni, műkörmöm sem volt. Itthon lakkozom magamnak, legtöbbször átlátszó vagy természetes színekre, de alkalmakkor vagy ha egy szett megkívánja színesre is.
Nekem furcsa érzés lenne, hogy nőként nem járok és a párom meg járna.
Egyébként a párom is itthon ápolja a körmeit, levágja, reszeli és teljesen ápoltnak néz ki. Ha egészséges vagy , amúgy sem lehet csúnya a körmöd felszíne.
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Ne értsetek félre, semmi "körömlakk" vagy egyéb, csak köröm felszín reszelés és polírozás, ami miatt olyan hatása lesz mintha átlátszó körömlakk lenne rajta. (a köröm vágását és "ívre" reszelését én is itthon végzem :D )
nincs bajom azzal, ha egy férfi ad magára, sőt
de ezt túlzásnak találom (és feleslegesnek)
otthon is le tudod vágni a körmöd, a többi meg nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!