Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon csúnya ha...

Szerintetek nagyon csúnya ha egy lánynak kiáll a bordája?

Figyelt kérdés
Mivel kiskoromban D-vitamin hiányos voltam ezért kicsit kifelé nőtt a két lengőbordám. Nem olyan nagyon feltűnő és ismerőseim is azt mondják, hogy nem az, de esztétikailag engem nagyon zavar pl. Amikor fürdőruhában vagyok.
2016. máj. 7. 11:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Én meg csak egyszerűen vékony vagyok, és azért.

Ízlések és pofonok, van, aki kimondottan szexinek tartja, van, aki legebéz, és rámszól, hogy hízzak már kicsit.

A lényeg, hogy Te elégedett legyél vele, ha zavar, akkor sem fog ez megszűnni, ha most az összes válaszoló azt írja, hogy nem csúnya. Úgyhogy ha szerinted csúnya, akkor hízz picit, hátha halványodik, meg sportolj, légy ápolt, jó illatú, öltözz szépen, sminkelj ízlésesen, és a sok szép dolog mellett elveszik az, hogy picit kilátszanak a bordáid. Amúgy meg, aki szeret, annak nem számít :)

2016. máj. 7. 12:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Okes, koszonom szépen ^^
2016. máj. 7. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben igaza van az 1. válaszolónak.

Szerintem, ha nem azért áll ki a bordád, mert éhezteted magad, akkor egyáltalán nem gond. Van egy barátnőm, neki nagyon ki áll, ő sem tudja, mitől, de egyáltalán nem csúnya. Ilyen apróságokon nem kell izgulnod :)

2016. máj. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!