Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen volt, amikor a párotok...

Milyen volt, amikor a párotok meglátott először smink nélkül?

Figyelt kérdés

Mindennap sminkelő hölgyektől kérdezném.

Mondott e valamit, arckifejezés, stb..?

2016. máj. 6. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem mondott semmi negatívat, sőt. :)
2016. máj. 6. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap sminkelem magam de a férjemmel a strandon ismerkedtem meg úgyhogy mi nem árultunk zsákba macskát.

Ő mondta már,hogy minek sminkelem magam mert szerinte szép vagyok natúrban is és

úgy sincs nagy különbség.

Nem kenem magam vastagon az tény viszont én rengeteg különbséget látok és smink nélkül rondának látom magam.

2016. máj. 6. 22:57
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
49%
Azt szokta mondani, hogy csodásan nézek ki. Nagyon szereti azt is, ha sminkelek, mindig megdicséri, hogy milyen szépen kifestettem magam, de természetesen a smink nélküli arcomat is szereti.
2016. máj. 7. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
amikor megismertem még nem sminkeltem. utána kaptam rá. most van hogy natúran lát, van hogy enyhe sminkben, van hogy durvább sminkben. mindegyik tetszik neki.
2016. máj. 7. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy sminknélkül is gyönyörű vagyok. :) De mindig megdicséri azt is, ha szépen sminkelek. Ha jól tud valaki sminkelni nincsen vakolathatása. ;)
2016. máj. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!