Smink nelkul ronda vagyok szerintetek sokat sminkelem magam?
Ugy erzem nagyon nagy a valtozas sminkkel es anelkul.Mivel eleg problemas a borom hasznalok korektort,BB kremet es pudert hetkoznapokon altalaban szempilla spiralt max egy kicsi szemhej pudert de ritkabban.
Bulikban ugyan ezek + tus
Tul sokat hasznalok?hogy fogadjam el magam smink nelkul,felek 30 evesen mar rancos leszek(es ha lesz baratom es meglat e nelkul megijed)
l/21
Olvass sok önismereti önfejlesztő könyveket, melyek segíteni fognak neked elfogadni magad.
Itt egy másik tipp:
Állj a tükör elé, nézz bele a szemedbe és mondd azt, hogy "Szeretem magam". Ezt addig ismételd, míg tényleg elhiszed hogy szereted magad.
A smink az arcodnak méreg!
Én is hasonlóképpen érzek, kedves kérdező, de hosszú idő után, talán most először találtam választ a problémámra:
Sok-sok vizet kell inni!
Nem viccelek, tényleg.
Réges régen alig ittam, szinte egy pohárral, az se víz volt, hanem valami cukros lötyi.
Aztán később próbáltam tudatosan rászoktatni magamat a vízivásra, de max 1 liter ment.
1 hete néztem egy blogot, ahol kísérletet csináltak, lefotóztak embereket a program elején és 1 hónap múlva.
Hát iszonyat különbség volt mindegyik bőrén, úgyhogy ennek hatására énis elkezdtem.
Minimum 2 l vizet iszom, de gyakorlatilag onnan felfele már (szinte) mindegy, mennyit iszol, nagyon hatásos!
Hétfő óta minden nap többet iszom, és mára már szinte abszolút eltűntek a mitesszereim, 1-2 problémás helyen van még, de az is jóval halványabb!
A bőröm puhább, üdébb, és máris kevésbé érzem rosszul magam smink nélkül.
Próbáld ki te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!