Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnek gyorsan...

Hogyan lehetnek gyorsan platina szoke szivatas nelkul? Melyik hajfestek?

Figyelt kérdés

Tavaly mar majdnem platina szoke voltam.mivel nem talaltam jo festeket elmentem fodraszhoz.jol elcsesztr a hajam kb kozep szoket csinalt es full rovid lett.letort.

Aztan atmentem egy masikhoz.azsr lett jobb.

Az extra vilagos szoke es hosszu hajambol rovid sarga lett..fodraszoknak koszonhetoen.

Multkor kiprobaltam egy casting hajfestrket .jo dr nem eleg vilagod.most syossal kentem be.kokusz szokevel.tiszta tyukszinu lettem.

Mar fogalmam sincs hogy milyen hajfesteket hasznaljak mert platina szoket akarok nem az ezustos fajtat!

Es hat a hajam se no..

Melyiket kene hasznalnom?

2016. febr. 20. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami szőkít az leszívja a hajszíned, szóval szívatás nélkül sehogy nem leszel szőke. Hozzáértés nélkül meg max ronda agyonkárosított hajad lesz. Menj mesterfodrászhoz ha a sima fodrász nem képes kiszőkíteni a hajad rendesen. Bolti festékkel magában nem lesz platinaszőke hajad. Gondolom túl sötét az alapszíned.
2016. febr. 20. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Kozepszoke vagyok
2016. febr. 20. 15:35
 3/5 anonim válasza:
Platina szőke leszívatás nélkül nem leszel.
2016. febr. 20. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
3x leszivattam
2016. febr. 22. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Aki szőke, azt mindenképpen fogják szívatni, nem hiába találták ki azt a sok szőkenős viccet.
2016. ápr. 30. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!