Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szokhatom le a körömrág...

Hogyan szokhatom le a körömrágást?

Figyelt kérdés
Már kicsi koromtól rágom a körmeimet, és leszeretnék szokni róla. Tudna valaki segíteni?

2016. máj. 5. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Csináltass műkörmöket!Hány éves vagy?
2016. máj. 5. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy? Felfogod hogy a kézen, köröm alatt van a legtöbb baktérium? Felfogod hogy mennyire undorító ahogy kinéz a rágott köröm? És az is ha valaki látja ahogy rágod... fujj. Igénytelen az ilyen. És nem sértegetni akarlak, de mikor én ezeket már megértettem már akkor leszoktam, simán, nem csináltam többé. Kb 13 lehettem.
2016. máj. 5. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is ezt a bacis dolgot akartam írni.

Gondolj bele, hogy nap közben mennyi mindent összefogdosol (billentyűzet, telefon, kilincs, pénz...stb) és hogy ezeken mennyi retek van...méghozzá sokszor idegen emberek retke, fekáliája, vizelete...stb....még ha kezet is mosol, a körmeid alatt ezek ott vannak....utána pedig lerágod...más mocskát....brrrrr...nekem most felfordult a gyomrom.

A másik meg, hogy a fogaidnak is ártasz vele.

Amúgy a gyógyszertárban elvileg kapható ilyen ecsetelős valami. Ha rákened a körmödre akkor láthatatlan, viszont ha elkezded rágni, rossz íze lesz. Így megakadályozhatod az akaratlan körömrágást is.

2016. máj. 5. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Erre gondoltam

[link]

2016. máj. 5. 22:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mi denkinek a tanácsot, és mist gondoltam én is arra hogy.mennyi baktérium van a körmömön, és 13 vagyok(hamarosan 14)
2016. máj. 5. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam le, hogy láttam anya barátnőjének a kezét. Nagyon szép középhosszú természetes körmei voltak. És úgy döntöttem én is olyat akarok. Na de persze nem megy egyik napról a másikra. Úgy alakult hogy már csak a hüvelykujjaimon rágom és ma már csak stresszes időszakban.

Ez pótcselekvés a stressz levezetésére. Esetleg más kevésbé káros pótcselekvésre állj át pl. Ragó.

2016. máj. 5. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi 😀
2016. máj. 5. 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!