Mit gondoltok a DM-es és a rossmannos biztonsági őrökről?
13:16-os, ez szép volt!!
Én még szerencsére nem csipogtam be soha, de engem is rettentően zavar, hogy a nyakamban loholnak. Csak sajnos ilyenkor mindig visszanézek rájuk, abból a célból, hogy megtudjam, még mindig néznek-e... Aztán ebből meg az jöhet le, hogy biztos azért figyelem őket ennyire, mert lopni akarok...
Ahol lakom, van egy DM a közelünkben.
Egyszerűen imádok oda bemenni, mert annyira aranyos, kedves a biztonsági őr, hogy ilyet még 1 üzletben sem tapasztaltam.
Egy mosolygós fiatalember, nagyon segítőkész, viszont soha nincs az ember s*ggében, mindig nyugodtan tudok nézelődni, vásárolni, anélkül, hogy azt érezném, hogy valaki figyel (sok helyen ezért utálok vásárolni, mert nem bírom én se, ha figyelnek...)
A szent istván körúti DMben az egyik biztonsági őr nagyon aranyos. oda járok gyakran, mindig mosolyogva üdvözöl, segít, ha valamit keresek. meg szoktam neki mutatni, ha van nálam valami, ami máshol vettem, de csak úgy reagál "ne hülyéskedj, gyere be nyugodtan". ettől függelenül ő az EGYETLEN normális stílusú, akivel valaha találkoztam, a többiben úgy rátapadnak az emberre, mintha előre tudnák, hogy lopni fog.
egyébként emelett a DM mellett a margit híd irányában van egy schlecker. na, ott egy elmebeteg biztonsági őr van. látszik a tekintetén, hogy zavart. nagyon kellemetlen a jelenléte, több, mintha csak követne. olyan, mintha még meg is akarna gyilkolni.
Engem is követ mindkettőben... iszonyat idegesítő :S
Ha bizonytalanul járkálsz, mert keresel vmit, akkor még rosszabb.
Am jó módszer lenne mondjuk az, hogy megkérdezed "Tampont/betétet/óvszert merre találok?" :D
Ha még mindig ott van, akkor megkérdezheted, hogy szerinte melyik a legjobb :D:D
Ezzel a módszerrel tuti észrevenné magát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!