Mit gondoltok a DM-es és a rossmannos biztonsági őrökről?
Szia!
Ahol én vásárolok a rossmanba mindig köszön és áll a bolt végében. A dmes pedig rendesen kedves bármi kell segit meg szól egy eladónak ha ő nem tudja!
Ezt én is nagyon utálom! De szerencsére itt nálunk van 1-2 olyan Dm amiben nem követnek.
Meg egyik nap tesómmal meg barátnőmmel voltunk az egyik New Yorkerben és volt nálam meg a barátnőmnél suli táska meg szatyor mivel már vásároltunk és egyfolytában ott volt a biztonsági aztán kifelé meg átkutatott..HÁT ÉN Annyira felháborodtam, pedig láthatta h nem vagyunk csövesek mikor már máshol csomót vásároltunk ..á felháborító
Meg van egy bolt és amikor ott voltunk kérdezték h van e nálunk pénz mert csak úgy nem lehet nézelődni(am volt nálunk) meg ha semmit nem veszünk akkor menjünk ki.. hát be nem teszem oda a lábam nem tudom mit képzelnek magukról..-.-"
16L
Engem is mindig bekövetnek, mondjuk megértem a kis buci-fejüket, mert raszta vagyok, és arról gondolom rögtön a tolvajra asszociálnak... :P
Én általában úgy kezelem le őket, hogy megkérdezem, hol van ez vagy az, hátha ő tudja, és ha már kérdezősködsz, akkor nem tartanak olyan veszélyesnek. Általában.
Ez a dolguk sajnos, meg amúgy is elég uncsi lehet egész nap járkálni...
nekemmég soha semmilyen kellemetlenségem nemvolt se dm-es se rossmannos biztonsági őrrel, pedig meglehetősen sokat járok ezekbe a boltokba.
amúgy ha tudomást sem veszel róluk, és teljesen természetesen közlekedsz, valamint nem figyelgeted az őrt és nem vagy bizonytalan akkor lekopik rólad.
15:50
és mit mondott rá az őr amikor megkérdezte ezt anyád?:DD
Én megmondtam volna neki, hogy "És ha találsz valamit a zsebembe akkor feljelenthetlek rágalmazásért???"
Már nem azért de nem turkálhatnának se a táskáikba se a zsebünkbe...
elvileg először fel kell h szólítson h ürítsd ki a zsebeidet. ha ezt megtagadod és a lopás gyanúja felmerült akkor belekotorászhat.
amúgymeg nekünk, állampolgároknak engedelmeskednünk kell, ha egy biztonsági személyzet szólt fel a zsebeink kiürítésére. nem tagadhatjuk csak úgy meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!