Milyen táska kellene középiskolába? Ti milyet hordtok?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 12:25
2/6 anonim válasza:
Hátizsákot. Ötödéven nagyméretű kézitáskát hordtam, mert akkor már ott lehetett hagyni a könyveket a termünkben. Meg akkor már kevesebb óránk is volt egy nap.
3/6 anonim válasza:
Olyat, ami kelégíti az igényeidet. Férjen bele, amit akarsz, strapabíró legyen. Szeritnem ez a kettő alegfontosabb.
Meg persze az se rossz, ha 30-40-50% akció van rá.
4/6 anonim válasza:
Nehogy megvedd a legdrágábbat mert"menő"akarsz lenni.Ahogy elöttem is mondták a te igényeidet elégítse ki és lehetőleg ne a legkisebbet mert középsuliba sok könyv van
5/6 anonim válasza:
Nekem Budmil volt, mert annak jó vastag szivacsos a háta, nem nyomott, így kényelmesebb volt, amikor sok cuccot kellett vinni. Nem éreztem se igazán menőnek, se cikinek. Volt több osztálytársamnak is olyan táskája, csak más színben vagy más mintával. Én szerettem, jól lehetett bele pakolni, és elég strapabíró is. Még első évben volt valami noname, de az szétszakadt elég hamar, és abban nem is volt semmi merevítés, így kényelmetlenebb is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!