Sziasztok! Jövőre gimnazista leszek és fogalmam sincs milyen táskát vigyek. Azt hallottam, hogy az első évben nem lesz sok könyv (matek, magyar, angol) és nem szeretném, hogy nagyon nagy legyen a táskám idén, de nem is szeretnék jövőre egy másikat venni. Mi a véleményetek?
Én azt mondom, akkor vegyél táskàt, ha már tudod, hogy mekkorára van szükség. Nekünk pl volt saját szekrényünk, így sok könyvet ott tartottam, haza se vittem. Nyelvi előkészítős voltam, nekünk nagyon sok cuccot kellett vinni. Az volt a legdurvább évünk.
2015. máj. 16. 16:26
2/7 anonim válasza:
Ha a plazacicak koze akarsz tartozni, akkor a Bershkaban nezz korul. Pl: [link]
Kb. az egesz evfolyamon ilyet hordanak a lanyok...
2015. máj. 16. 16:31
3/7 anonim válasza:
Mi tarthatunk a padokban könyveket (pl. atlasz, szöveggyűjtemény, függvénytábla), szóval mindenki kisebb hátizsákkal jár, ( pl.: [link] ) vagy női táskával (pl. [link]
2015. máj. 16. 16:59
4/7 anonim válasza:
Nekünk elég sok cuccunk van. Nekem egy szürke, műbőr, cipzáras, egypántos, szatyor szerű válltáskám van. Elég nagy. És nehéz.
2015. máj. 16. 19:18
5/7 anonim válasza:
Nekünk már első évben (és most is) rengeteg könyvünk volt, ezért a többség hátizsákot hordott, volt aki oldal/váll táskát, de ők otthon is hagytak pár dolgot mert nem fért bele...
2015. máj. 16. 19:41
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Bár nekünk nincs szekrényünk és nem is hagyhatunk semmit az osztályban ezért minden nap vinni kell amire éppen szükség van.
2015. máj. 16. 19:42
7/7 anonim válasza:
Nekem volt hátitáskám is meg oldal táskám is.
Amikor sok volt akkor hátit vittem, kevesebbnél pedig oldaltáskát..
Idén végeztem, nálunk a suli 90% nem hordott magával rendes táskát, csak bazinagy retikülöket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!