Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 160 cm-es...

Szerintetek egy 160 cm-es lánynak nagyon gáz a 75A-s melltartó?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon olvastam, hogy a 75-ös körméret már nagyon széles hátra vall, és nem elég, hogy nagy a hátam, semmi mellem nincs...Szerintetek is ciki, ha ekkora melltartó kell? Én mondjuk nem látom annyira szélesnek a hátamat, bár van rajtam pár kg felesleg, de a hátamból nem tudnék fogyni, eleve a csontom ilyen széles...
2016. máj. 1. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hol olvastál te ilyet? a 75-ös méret egyáltalán nem jelent széles hátat

szóval nem, egyáltalán nem gáz

2016. máj. 1. 14:49
 2/5 opened paradise ***** válasza:
100%

Az egyik legkisebb,boltok többségében kapható körméret. 70-75.

Azalatt már nem nagyon van.

2016. máj. 1. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Csak egy kérdésnél irta valaki, hogy ő régebben 65-öst hordott, azóta hizott és most van 75-ös melltartója és ez már nagynak számit..Meg máshol is olvastam, hogy páran irták, hogy egy 80-as már akkora nagynak számit, hogy csak a kajakozók hordanak akkorát, az enyém meg csak 5 cm-el kisebb annál és megijedtem, tényleg akkora hátam van-e..:/
2016. máj. 1. 15:51
 4/5 opened paradise ***** válasza:

Vannak ilyen idióták.

Exem kiakadt,ha nem xs-es,hanem s-es ruhát kapott és ha a melltartón nem a legbelső kapcsot csatoltam be,akkor azt mondta,hogy ő nem bálna.

Ne foglalkozz ilyenekkel. A 75 egyáltalán nem nagy.

2016. máj. 1. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
hol olvastad ezt? vagy valami troll volt vagy rosszul emlékszel. a 75-ös körméret teljesen normális, átlagos női méret, nem széles. nekem is 75A-s melltartó kell, mondjuk én majdnem 20 centivel vagyok magasabb nálad és a felsőtestem pl. elég vékonynak néz ki.
2016. máj. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!