Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az egoista cicababakat tenyleg...

Az egoista cicababakat tenyleg az zavarja, ha egy csaj jobba nez ki, fullosabb, mint ok? Miert? Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 16:36
 1/10 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem. Egy magabiztos, vagy akár egoista embert miért zavarná, ki hogy néz ki, ha ki van békülve magával? Tapasztalataim szerint az önértékelési problémás, esetleg kevésbé szép csajok szoktak utálkozni.
2016. ápr. 21. 16:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Megis nem 1 ilyen cicababa van, aki ha lat egy masik csajt, aki jol nez ki, uti a szintjet, vagy talan meg jobb, akkor lenezi ot.
2016. ápr. 21. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A cicababák mind ugyanúgy néznek ki. Mind "fullos", külsőre. Vannak önbizalomhiányos egyedek, ők azok, akik irigykednek (meg nem hiszem, hogy egy egoistának nem lenne önbizalomhiánya).
2016. ápr. 21. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Ertem mire gondolsz

Mikor a baratnoimmel a varosban vagyunk,es "menci" lanyokkal talalkozunk, mindig folemelik az orrukat, es feltekenyen neznek rank

2016. ápr. 21. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tapasztaltam ezt.

Az egoista cicababák, ahogy leírtad, egoisták. Egy egoista nem fog zavarni, ha valaki szebb, mert észre sem veszi, hiszen saját magát tartja etalonnak. Attól, hogy valakit lenéznek, még nem tartják fullosabbnak. Többségük a hajléktalanokat is lenézi, most akkor őket is fullosabbnak tartják?

A dolgot inkább az egyszerűbb, visszafogottabb lányoknál láttam. Ők általában előadják, hogy őket annyira nem érdekli a külső, de amilyen szemmel néznek egy plázacicára... Főleg, ha a plázacica mellett még pasi is van...

2016. ápr. 22. 16:14
 6/10 A kérdező kommentje:

A kerdes azert fogalmazodott meg bennem, mert van egy lanyka, aki azt allitja magarol, hogy o bizam fullos, mivel a legtobbszor magassarku va rajta, jol ki van sminkelve, miniruha, csocsei kinn... Viszont a multkor unatkoztam es volt idom sokat vacakolni a kinezetemmel(smink, haj, ekszerek), ehhez egy miniruhat valaszottam magassarkuval... es ahogy megpillantott lattam, hogy nez, es a kevesbe fullos baratnojevel temazgatnak engem. Hozzateszem semmim nem volt elkenodve, mielott ilyesmikkel jonnetek, aznap tobben mondtak, hogy nagyon jol nezek ki. A ruhaim, cipom markajarol nem beszelhettek, mivel nincs alapja a lenezesenek, ha nem markasok, mivel ez a csaj tucat ruhakban jar, kinaibol vett, piacrol vett cuccokban..

Akkor miert nezett meg?

2016. ápr. 22. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Témázgattak, de hallottál bármit is, hogy pontosan mit? Mert akármi lehetett.

Az emberek megnézik, ha valakin hirtelen megváltozik valami. Ahogy az ismerőseid is megdicsértek, úgy ők is észrevehették, csak lehet, hogy nekik nem tetszett. Ettől nem leszel fullosabb, hogy pár cicababa rólad beszél.

(Az ember a jobb ismerőseitől meg elég ritkán kapja meg egy új dologra, hogy nem néz ki jól.)

2016. ápr. 22. 16:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Mivel eleve nem is ismernek nincs honnan tudjak, hogy miben jarok.
2016. ápr. 22. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor még annyira sem tudhatod, hogy miért beszéltek rólad.
2016. ápr. 22. 17:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Egoista cicababa vagyok, és engem zavar, ha valaki magasabb, szebb nálam, vagy jobb lába, s....egge van. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy biztos nem okosabb nálam(mert ugye nincs tökéletes ember).
2018. febr. 13. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!