Mivel lehet gyakran szemöldököt világosítani?
Elég sötétbarna színe van és abból szeretnék valamivel világosabbat. Régebben próbáltam szőkítővel, mikor a hajamat is festettem, de olyan gyorsan cserélődnek a szálak, hogy kb. hetente kéne újra festeni, a hajamat meg nem festem olyan gyakran, és csak két kis csík miatt nem akarok egy doboz festékkel szórakozni, mert nem szeretem felbontva hagyni.
Van valamilyen festék, amivel ilyen gyakran lehet rajta világosítani?
Igazából félek kicsit az ilyen hajfestékféle vegyszerektől valamiért. Még évekkel ezelőtt volt olyan, hogy hajfestésnél nem pont abban a sorrendben lettek egybeöntve a tasakok, ahogy a papír írta, és olyan reakciót váltott ez ki belőle, hogyha nem öntöttem volna ki tálba gyorsan az egészet, robbant volna a flakon. Jó, tudom, hogy ez kicsit más, de ott akkor nagyon megijedtem és ez a mai napig bennem van. De felejtsük is el, egyszer hibáztam, megesik.
Mikor elkezdtem szőkíteni a hajamat, akkor többször a szemöldökömet is bekentem vele, de csak pár percig hagytam rajta, mégis kiszőkült teljesen, aztán 3 nap múlva már szép foltos volt az egész, mert gyorsan hullik és nő helyette másik szál. De szörnyű is volt szőke szemöldökkel, viszont ez a sötétbarna se túl jó hozzá, azért mindig jó vékonyra kiszedem, úgy kevésbé feltűnő a különbség. Mások is sokszor mondják, hogy túl keveset hagyok, és igazából nekem se tetszik, de ha normális mennyiségben van, az iszonyat. Én világosbarnás színre szeretném festeni, az menne a mostani hajszínemhez.
De akkor talán az lenne a legjobb, ha vennék egy doboz középszőke hajfestéket és azt csak erre használnám. Mert a hajamra csak erős szőkítőt teszek, ami nem jó szemöldökre, ahogy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!