Szolárium a hét 5 napján?
Szia! Én is most kezdtem el szolizni már tavaly is jártam és szép barna voltam. Most újra járok mert nyáron nincs időm kifeküdni és strandon se barnulok sokat. Kreol bőröm van. Gyakran leégek. Én így szolizok: Fokozatosan, tehát hetente 2x elég. Hétfő és Péntek. 5perc! Aztán emelheted 2-3 percenként max 13ig mert könnyen megéghetsz és gondolom nem vöröst hanem barna színt szeretnél:) Fontos hogy a hét mindennapján nem szabad mert nagyon szárít.Ugye tudod hogy sok folyadékot kell inni hogy a bőröd hidratált maradjon?! (De egyébként is a testünk kb 80%-át víz teszi ki, anyagcseréd is jobb meg jobban érzed magad ha eleget iszol az agyad is jobban forog) :)
Szoli után 2 óráig nem ajánlatos fürdeni viszont testápolózd alaposan be magad! Jó szolit! :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!