Glamour napok. Nagy tömegre kell számítani?
Figyelt kérdés
Westendbe mennénk ma ruhatárat frissíteni, de most látom, hogy Glamour napok vannak. Mennyire készüljek nagy tömegre?2016. ápr. 8. 09:58
1/3 anonim válasza:
csak annyira, hogy a legtöbb üzlet ma egy órával később zár (legalábbis néhány centerben, centrumban és plázában)
(Szombathelyen például)
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezt jól benéztem. Pont azért időzítettük hétköznapra, hogy a tömeget elkerüljük. Alapból utálok vásárolni, élmény lesz így :)
2016. ápr. 8. 11:45
3/3 anonim válasza:
én tegnap vásároltam a szombathelyi H&M-ben; én is kuponos voltam (Glamour) és hatalmas tömegek álltak a próbafülkéknél is; a pénztárról meg inkább nem nyilatkozok
most szombatig minden dugig lesz a Glamour napok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!