Mi a véleményetek a Sheinside-ról? (bővebben lent)
Már hónapok szeretnék rendelni a Sheinside nevű oldalról, de előtte szeretném mindenképp mások véleményét is meghallgatni.
Ha rendeltél a Sheinside-ról már, akkor kérlek írd le mindenképpen a véleményed kérlek.
Milyen minőségűek? Mennyi idő alatt jött meg? Megéri-e az árát? A méretek jól vannak-e feltüntetve?
Nagyon megköszönöm, ha írsz válasz. :)
Ha engem kérdezel - Ne rendelj!! Másfél hónap után jött meg.
Én 3 rövid ujjút, egy hosszúnadrágot, és egy rövidnadrágot rendeltem, csak úgy megjegyzem, körülbelül háromszor kellett kimosni őket, hogy elmenjen a szaguk. A rövidnadrágot S-es méretbe rendeltem. Na én nem tudom, hogy ő feléjük milyen az S-es méret, de körülbelül háromszor belefértem volna abba a nadrágba.
Mind a három rövid ujjú műszálas volt, amikor pamutként voltak feltüntetve!! A háromból kettőnek valamilyen elvarratlan anyag futott végig a nyakrészén.
A hosszúnadrág viselhető, viszont kicsit rövid.
80 dolláromba fájt. Bánom, hogy rendeltem onnan, pedig olyan sok reviewt olvastam és mindegyik olyan pozitív volt..
Köszönöm a válaszod :) én is sok megjegyzést olvastam a Sheinside-ról, de a többség jókat ír.
Néztem Youtube-on is videót (Viszkok Fruzsi, FollowAnna), és ők is szinte csak jókat mondanak róla.
A Sheinside-t még átgondolom, de ha rendelek is, max. 2 ruhadarabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!