Sheinside vs. Dresslink? Melyikről jobb rendelni?
Figyelt kérdés
tapasztalatok?
eddig csak annyit láttam, hogy a sheinside drágább oldal, a dresslink meg igen olcsó. ez most azt jelenti, hogy minőségében is jobb a sheinside, vagy nem kapcsolható össze az ár a minőséggel?
valamint valahol azt olvastam, hogy bár a sheinside drágásabb, mégis kevesebb alapjában véve a szállíttási költség, mint a dresslinken, ahol akár a szállíttási költség drágább is lehet, mint maguk a ruhák. ez mennyire igaz?
tudom, hogy sok ilyen és ehhez kapcsolódó kérdés van már az oldalon, de egyikből sem kaptam minden kérdésemre választ. még sosem rendeltem ruhákat neten, ezért sem tudom, hogy honnan érdemesebb rendelni.
2015. szept. 10. 18:18
1/1 anonim válasza:
A Shein(side) megbízhatóbb és nem feltétlenül kínai cuccot küldenek, ellenben a Dresslinkkel! Én nemrégiben rendeltem egy táskát az utóbbiról éshát...az első használat után leszakadt a füle.. :/ Most pedig tervezek egy cipő rendelést a SheIn-ről. Amúgy sok youtubeos rendelt már innen és eddig csak jókat mondtak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!