Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az miért van, ha egy harisnya...

Az miért van, ha egy harisnya szaküzletben nem ismerik a a harisnyát?

Figyelt kérdés

Ma egy harisnya "szaküzletben" vásárolni akartam fényes szép térdzoknit, lycraszálast. Erre adtak olyant, ami egyáltalán nem volt fényes, otthon észrevettem felvéve, napfénynél sem. Nagyon mérges voltam, hogy elvileg akiknek tudnia kellene melyik fényes vagy nem fényes, nem képes jót adni. Vissza is mentem, de bizonygatta a nőcike, hogy ez bíz fényes!

Nem akartam már elhinni milyen szánalmas nőcike, miért ilyen buták árulnak harisnyákat? Már máskor is szembesültem laikus eladókkal, és csak bosszankodik az ember.

2016. ápr. 5. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Az eladók nem szakemberek, nem fizetik meg a szakembereket.
2016. ápr. 5. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Az eladók nem értenek hozzá, max ha ők maguk is hordanak olyat. Ezért kéne neked megnézni mit veszel, nem csak vakon vásárolni.
2016. ápr. 5. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet, hogy a boltban fényes volt, otthon pedig nem? Nem kéne vaktában vásárolni. Egyébként a blokk ellenében ki kell cserélniük, ha nem teszik kérdés el a vásárlók könyvét.
2016. ápr. 5. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
*kérd el
2016. ápr. 5. 21:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyors vásárlás volt, nem időztem, de legközelebb nem eladóknál veszek, mert csak bénáznak, nem láttam, hogy milyen, fényest kértem, feketét, ő ideadta és nem is kételkedtem benne. Nem gyakran veszek ilyent, de máshol jót adtak, azért lettem dühös, hogy itt meg nem és még le is tagadta, hogy nem jó.
2016. ápr. 5. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hasonló okokból inkább neten rendelem a harisnyáimat. Egyszer kértem tanga fazonú harisnyanadrágot, nem tudta az eladó miről beszélek. Tényleg úgy van, ha nem szereti azt a ruhadarabot, nem is érdekli akkor ne dolgozzon olyan helyen. Én mindig netről rendelem a harisnyáim, hála istennek soha semmi gond nem volt!
2019. jan. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!