12/21 anonim válasza:
3. válasz: Nem túlzás a 15-től 20 éves korig?:D Aki legalább 16-nál több már nem akar ilyen körmöket... Nagyon gyerekes! Nem tetszik!
13/21 anonim válasza:
/Harmadik vagyok/ Nem, nem túlzás, vannak ilyen lányok, pl. az emok, annak van egy két ága, a saucy&scene, ők feltűnést akarnak kelteni. És nem csak azokon látom! Még nagyon sok mindenkin! Lehet, hogy te vagy egy kicsit visszamaradva, nem tudom, tényleg bocsánat. Ha látnád a suliban a sok Hello Kittys meg rózsaszín "hercegnős" körmöket a nyolcadikosokon... ;D
14/21 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó előttivel. Szerintem nyugodtan írjuk azt, hogy <15 korúaknak. Sose viselném el ezt a borzalmat.
Az emo pedig lejárt lemez.
15/21 anonim válasza:
Ezekkel a színekkel nem szép. Viszont a párduc eredeti színeivel merha jó lehet!
17/21 anonim válasza:
ez leopárdminta. ccc
de tetszik.:)
19/21 anonim válasza:
nekem nagyon tetsziiik*-* most nekem is olyan van hogy pink és fekete/ezüst benne a minta (párduc minta)idén trendi aztmojdák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!