Mit jelent az, hogy valakinek szép a lábán a köröm? Ez egy adottság nem? A nézetetekben milyen egy szép lábköröm?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 12:39
1/3 anonim válasza:
Egyébként van pár ismerősöm, akinek olyan fura. Maga a körömágy nagyon tömzsi és rövid,kb. fele olyan hosszú, mint az átlag és a másik felén még a bőr van. Láttatok már ilyet ? Nem tudom, hogy van-e neve, de van egy ilyen típus.Eddig csak 4-5 ismerősömön láttam.
2/3 anonim válasza:
szerintem a lábköröm akkor szép, hogyha azon is meg van hagyva a körömne az a fehér része, és nincs lelakkozva.Szerintem a lakkozott lábkörömnél nincs gusztustalanabb dolog
3/3 anonim válasza:
szerintem akkor szép, ha látszik hogy "gondozott", le van reszelve , és egy szolid francia pedikűr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!