Műkörmösök! Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Amikor töltésre megyek a körmösömhöz (amit ő reszelésnek hív), akkor a végén még ráhúz egy színtelen körömlakkot is. Megkérdeztem minek kell az? Azt mondta, hogy ilyenkor más anyagokkal dolgozik, és enélkül nem lenne elég fényes a végeredmény...
Bevallom nekem ez egy kicsit furcsa, de nem mertem szólni miatta, elvégre ő a szakember. Csak egy kicsit zavaró, hogy a frissen töltött (reszelt) körmeimről nagyon hamar lekopik a fény ilyenkor. Ezért nem is nagyon kérem ezt a szolgáltatást, inkább újat szoktam csináltatni.
Szerintetek érdemes lenne egy új körmöst keresnem? Vagy mindenki így csinálja?
2016. ápr. 1. 16:04
2/4 anonim válasza:
Szia, a végén meglámpázzátok azt a körömlakkot vagy levegőn megszárad?:)
3/4 A kérdező kommentje:
Olyankor reszelővel rövidíti, formázza, és a felületét is megreszeli, aztán valamilyen zselét tesz rá, végül pedig egy levegőn száradó átlátszó körömlakkal zárja, ami pár nap alatt teljesen lekopik...
2016. ápr. 3. 09:18
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem jó anyaggal dolgozik.
A crystal nails-os top shine uv/led lampaban köttethető és még 4hét után is pont olyan fényes mint felkenéskor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!