Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mükörmösök! Mi a véleményetek...

Mükörmösök! Mi a véleményetek erröl a tanfolyamról?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 21. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó. Ezzel max hobbi körmös lehetsz, mivel ha jól olvastam nem ad OKJ-s papírt, így az elhelyezkedési lehetőségeid is korlátozottak vele. Darabos Évi nagyon tuti, igaz az ö oktatása többe kerül, de megéri.
2012. máj. 21. 23:55
 2/10 anonim ***** válasza:
olcsó húsnak híg a leve. Nem viccből kerül ennyibe. Kb a nullával egyenlő, amit adnak.
2012. máj. 22. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja, az oktató tudása egy kezdőével vetekszik..
2012. máj. 22. 00:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Pedig már örültem hogy végre van egy tanfolyam ami nem kerül egy vagyonba amit ugysem tudok összegyüjtögetni :( Háát legalább a szándék megvolt és nem magamtól álltam neki itthon körmöket gyártani :(

Okj-t nem ad erre én is felfigyeltem,de leginkább azért érdeklödtem mert gyanusan rövid idö alatt tanitják meg ami sztem nem egy két óra..

2012. máj. 22. 08:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezt ne! Egy nagy nulla az egész! Én is elvégeztem, sz@rt sem ér!
2012. máj. 25. 09:56
 6/10 A kérdező kommentje:
Leirnád bövebben a tapasztalataidat?Érdekelne. akár priviben is!
2012. máj. 25. 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:
A nulláról, a tudás nem átadásáról mit lehet kifejteni? :) Ennyi idő alatt semmit nem lehet megtanulni, pláne a körmözést nem.
2012. máj. 25. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Hüha..akkor ez ennyire szar:S Azt hittem egy alapot azért ad..mert mégiscsak pénzt kérnek érte! És te elvégeztél ezután egy okj-s képzést?:)
2012. máj. 25. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem végeztem el, mert mentem utána továbbképzésre kerestem egy profi körmöst!

De ha rám hallgatsz, elvégzel egy okj-s tanfolyamot, amiben szintén rettentő kevés a gyakorlat idő, viszont ad papírt és azzal már dolgozhatsz!És továbbképzés, az nagyon fontos.

2012. máj. 26. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek nem szakoktatók, csak azt mondják el ott, ami épp az eszükbe jut...keress egy normális tanfolyamot!
2012. máj. 26. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!