Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívül még ilyen...

Vannak rajtam kívül még ilyen problémával küzdő csajok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Vannak még ilyen lányok, akik napi szinten kell hogy szőrtelenítsenek odalenn? Sötét színű így már másnap látszik ahogy nő vissza. Utálom! És nagyon gyorsan nő a lábamon is.. Van valami praktika esetleg tipp?

23/N

2016. márc. 31. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyantával próbálkozz!:) az "tövestől" szakad:)
2016. márc. 31. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: úgy legalább 1-1,5 hónapig nem kéne nőnie, max. csak elkezddődne a folyamat:)
2016. márc. 31. 21:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyantával odalenn? Nem fogom összepisilni magam? :D
2016. márc. 31. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen... gyanta. van direkt intim gyanta az erre való :D
2016. márc. 31. 21:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Muszáj rávennem magam, bármi csak szabaduljak már meg az összevagdosott csúnyaságtól.. :D Köszönöm!!!
2016. márc. 31. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen. Vastag,fekete,nagyon sok és iszonyú gyorsan nő.Intim rész nem volt gyantázva,de a lábamon egy hét után már kezd visszanőni.16L
2016. ápr. 1. 04:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, akinek a szőre gyorsan nő, (nekem is), annak gyantáznia is hetente 2szer kéne (de azt nem lehet), mellesleg tele leszel tőle gyulladt szőrbenövésekkel is, ami sokkal rosszabb.

És már leszoktam a szőrtelenítésről. Így mindig normálisan néz ki. Intim részt senki nem látja, szóval felesleges a macera vele. Lábon meg minden reggel leborotválom, 2 perc, semmi gond vele.

2016. ápr. 1. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!