Hogyan borotváljam a nemi szervem, hogy ne legyenek ilyen gondok? 15/L
Sziasztok. 15 éves lány vagyok, másfél éve borotválom ott lent. Miután leborotválom, piros kis pöttyök jelennek meg, viszket, szúr, ha megvágom magam, vérzik is. 1 nap múlva már elkezd nöni és szúr is:c
Hogy csináljam, hogy ne legyenek ilyen gondjaim? Elöször vágjam le ollóval, aztán borotva? Vizezzem be, vagy borotvahab? Férfi borotvahab jó? :D Miután leborotválom, testápoló/hintöpor is kell? Baba testáloló pl jó? Ti lânyok, hogy csináljátok?
Elöre is köszönöm szépen:)
15/L
Epilátort használok, ugyan egy picit fájdalmas, de kibírható. Egy hétig nem kell utána epillálnom. Egyáltalán nem szúr mikor nő vissza.
Érdemes mindig előtte és utána lefertőtleníteni az adott részt.
Ne szappant vagy borotvahabot használj, hanem hajbalzsamot. Vizezni természetesen vizezd.
Előtte érdemes elektromos hajnyíróval "tüsire" levágni, ha nagyon hosszú. Borotválkozás után gyengéden (!) "tapogasd" végig (vagyis ne töröld, húzd a bőrfelületen) a szőr helyét egy hideg vizes törölközővel.
Én így szoktam, és azóta nincsenek problémáim. Nőni persze fog utána, de az ellen nincs orvosság.
Miért kell borotválni?
Még ha nyáron strandra jársz, vagy hasonló, vagy látja valaki, oké. Vagy úszol, és azért nem jó, ha nem borotválod?
Ha nincs különösebb oka, akkor felesleges borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!