Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek bejön ez a fajta...

Nektek bejön ez a fajta stílus? [Kép a leírásban]

Figyelt kérdés

Sziasztok! A minap gondolkodtam rajta, hogy mennyien vannak Mo.-n akik ugy gondolják hogy az a stílus szép.

[link]

Én magam is nagy kedvelője vagyok, viszont ezért sokan csesztetnek es hülyének néznek. Meg sajnos Mo.-n nincs sok ilyen lány. Legalábbis itt Győrben nincs. Nemtudom máshol mi a helyzet.

2016. márc. 30. 22:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy ha nem vagy olyan stílusú mint a csaj akkor alig van esélyed nála kivéve ha nem vagy pont az esete amire elég kevés az esély,de azért sok sikert.
2016. ápr. 2. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:

Én bolondulok a kékért xd Majdnem minden barátnőmnek ilyen haja volt x3

18/f

2016. ápr. 3. 14:45
 13/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok! Ha lehet 2 kérdésem:

-Merre fele laksz?

-Te is ilyen stílusú vagy?

-Hasonló személyiségek voltak, vagy a szubkultúrán belül is változott a személyiség?

2016. ápr. 3. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon láttam győrben:) igaz, nem járok ott minden nap, de időnként megfordulok azért^^
2016. ápr. 3. 18:53
 15/20 anonim ***** válasza:
Debreceni vagyok ^^ és itt azért előfordúlnak :D Amúgy nem igazán tudom megmondani, h hasonló-e a stílusom... van amiben hasonlít és van amiben nem. De én is azt vettem igazából észre, h hasonló hasonlót vonz :) és sok sikert ^^
2016. ápr. 9. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez még lemaradt:

A személyiéget nézve változóak voltak bár a pár dolog megfigyelhető volt mindnél. Pl h dilisek, a zenei izlésük, hobbik.

2016. ápr. 9. 13:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Ahha értem. :D Köszi a választ! :)
2016. ápr. 9. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Ohh, Chloe ^^ Kicsit Alex Doreme-s nekem. A kék hajával és a szép fehér karakteres arcával legalább is.

Én imádom az ilyen lányokat ^^ Jó látni őket is :)

Bár Miskolcon nincs sok belőllük :s De mondjuk pesten, szegeden ismerek párat. És győrben is 1-2t.

19/f

2016. ápr. 16. 15:33
 19/20 anonim válasza:
Nekem is iszonyatosan bejön ez a stílus de én pesti vok és mégsem látok ilyen lányokat...
2016. ápr. 27. 07:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem az nagyban függ attól, hogy milyen körökben mozogsz. Én már viszonylag rég voltam bulizós korban lévő fiatal, de a koncertekre, helyekre, fesztiválokra, társaságokba, ahova én jártam egy rakás ilyen külsejű lány járt, holott akkor még külföldről kellett beszerezni a hajukra is a festéket és az internet meg a netes vásárlás se volt ilyen elterjedt, mint manapság, mégis egy rakás ilyen volt. Képzelem manapság, mikor már szinte a tescoban mindent meg lehet hozzá kapni milyen kevesen lehetnek. Ahogy nézem az akkori társaságom fiú tagjait van aki a mai napig jár ilyen helyekre és a feltöltött képeiken van egy csomó ilyen és ehhez hasonló lány. Bizonyos körökben ez nem, hogy már elterjedt, hanem még mindig menő már rohadt rég óta.
2016. jún. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!