Csajok, bejön nektek ez a stílus? (kép) 19/F
Figyelt kérdés
Szeretek egyedi lenni,szeretek mindenféle stílust kombózni,a kendő meg ritkán van rajtam,kicsit Axl Rose feeling,de szerintem egyedi,merész.Egyébként inges,csizmás,farmeres fiú vagyok,de nem az a western beütés.
Na mit gondoltok,szeretitek az ilyen srácokat?Ja és arcra milyen vagyok?
F/19
2012. szept. 29. 20:45
1/27 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem, de azt nem mondanám, hogy csúnya vagy arcra :)
2/27 anonim válasza:
Talán egy másik kép jobb lenne.Ez alapján viszont nem.
4/27 anonim válasza:
Bocsánat bocsánat bocsánat!!!
Jack Sparrow Kapitány!!
5/27 anonim válasza:
Ha többet látnék belőled, tudnék válaszolni. :)
17/L
6/27 anonim válasza:
Kérnék szemből egy szines képet!Lécci:)
8/27 anonim válasza:
kevés látszik, az is túl van világosítva, nincs valami normális kép, amin szembenézel és nem tolod előre az állad?
amit látok az alapján nem tetszel
így olyan vagy mint egy lány, aki kalóznak öltözött jelmezbálra
9/27 anonim válasza:
először azt hittem csaj vagy kifestve,olyan mintha oda lenne festve a szakállad,egyébként nem jössz be
16l
10/27 anonim válasza:
arcra mint egy lány:D rajzolt szemöldök,bajusz....engem nem versz át;))) nem hiszem el,hogy csak nekem esett le. a szemed is olyan lányos, az álkapcsod is a hajad is hosszúú:OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!