Csajok, bejön nektek ez a stílus? (kép) 19/F
Figyelt kérdés
Szeretek egyedi lenni,szeretek mindenféle stílust kombózni,a kendő meg ritkán van rajtam,kicsit Axl Rose feeling,de szerintem egyedi,merész.Egyébként inges,csizmás,farmeres fiú vagyok,de nem az a western beütés.
Na mit gondoltok,szeretitek az ilyen srácokat?Ja és arcra milyen vagyok?
F/19
2012. szept. 29. 20:45
12/27 anonim válasza:
A szemöldököd szépen ki van szedve, ha jól látom átrajzoltad, hogy férfiasabbnak hasson. Szakáll-bajusz egyértelműen rajzolt. Ilyen szempillák a lányokhoz tartoznak. Nem értem kit akarsz átverni, meg minek? Vagy ennyire unatkozol? :D
13/27 anonim válasza:
a lànyokat megtudod vezetni egy fiut nem , nekem bejösz szèplàny vagy nagyon tetszik a szemed:-) :-) 22f.
14/27 anonim válasza:
honnan tudjátok, hogy nem transznemű? :D :D
15/27 anonim válasza:
szerintem is csaj:D pedig én is lány vagyok és ami meglepett, hogy egy csomó csajnak bekött xD
16/27 anonim válasza:
szinte biztos, hogy te csaj vagy :D
18/27 anonim válasza:
Nagyon szép szemed van..:)
18/L
20/27 anonim válasza:
F?
Azt hittem a kép alapján, hogy lány vagy, és szem festékkel van a "bajusz, és szakáll" kezdemény felrajzolva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!