Hogy legyen olyan alakom mint Ariana Grandenek?
Figyelt kérdés
Neki olyan vekony combjai vannak a feneke pedig kerek es izmos. Persze tudom a genetika is kozre jatszik... De hogy erhetem el azt hogy nekem is vekony labaim es izmos fenekem legyen?. A guggolas az nem jo mert attol a combom vastag lesz.2016. márc. 30. 17:36
1/5 anonim válasza:
Ariana Grande szet van plasztikaztatva, meg a teste is
2/5 anonim válasza:
Ariana egészségesen táplálkozik, vegán. :)
Első, több, mint 10 év telt el a két kép között, az első képen egy gyerek, a másodikon már egy felnőtt nő található, úgyhogy remélem ezt nem gondoltad komolyan.
3/5 anonim válasza:
Sokat dolgozott Ari érte, nem is kevés évébe telt! Sok edzës, étrend változtatás. Pontosan én sem tudom, de azért remélem segítettem :D
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy agyonplasztikázták... Sztem csak egy kicsit az ajkait csináltatta meg és kész... Az orra pedig sztem nincs plasztikázva csak a sminktől optikailag látszik csak úgy.😊😊 nem tudom ti hogy gondoljátok ez csak az én véleményem...
5/5 anonim válasza:
Látszik hogy a lábai izmosak lettek mert eddig rendes botsáska volt tehát arra edzett, fenekét nem mondanám hogy van :‚D meg plusz gondolom rendesen kajál
Ennyi a titok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!