Sonny8 kérdése:
Szerintetek szép Ariana grande? 10/?
2016. márc. 29. 11:06
2/11 anonim válasza:
Szerintem kimondottan csúnya arcú. Pontozni se tudom emiatt, mert látom hogy jó alakú, minden normális rajta, de nekem mégsem tetszik.
3/11 anonim válasza:
Iszonyatosan visszataszító (legalábbis számomra), és a zenéi is rémesek...
4/11 anonim válasza:
Ronda.
Aki szép az Cara Delevigne:D
5/11 anonim válasza:
nekem 7-8. szép benne hogy igényes, a teste is jó, jó a sminkje stb, de nekem se jön be. nem szimpatikus az arca, kicsit még butának is tűnik. meg amúgy is elég átlagos feje van. de 7-8-at megérdemel, tudom hogy jócsajnak számít kinézetre.
6/11 anonim válasza:
Szerintem olyan mint egy kisminkelt 12 éves..
7/11 anonim válasza:
Szép arca van, kár az a sok smink, így egy elég beképzelt cicalány típusnak tűnik..
8/11 anonim válasza:
10/10 :)
Ne pontozzatok le kérlek!
A kedvenc sztárom, szerintem szép! :)
9/11 anonim válasza:
10/2 Túl sok smink, nem szimpatikus arc,mint egy 12 évesé, az én izlésemnek túl vékony, ronda ruhák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!