Szerintetek szép Ariana Grande haja? Fiúk?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és elgondolkodtam azon, hogy nyáron ilyesmire festetem HAJSZÍNEZŐVEL. Hasonló arcom van mint neki, hosszra is kb. ugyanolyan. Szerintetek megcsináltassam?:)
(kép: [link]
[link] )
2013. jún. 2. 19:21
2/12 A kérdező kommentje:
Fodrásszal már beszéltem, azt mondta drágábbal megoldtható. Kékes-zöld szemem van.Szerintetek?
2013. jún. 2. 19:26
3/12 anonim válasza:
Szerintem ne csináld! A vörös nagyon tönkreteszi a hajat, ráadásul nagyon hamar ki is kopik. Barátnőmnek is ilyesmi szíű volt és hetente (!) festette színezővel. A fodrászodnak meg nem kell mindent elhinni, mivel ő azt mondja, amit hallani akarsz (tapasztalat sajnos).
4/12 anonim válasza:
Én sem ajánlom, tényleg szép. De egy max. két hét alatt nagyon ki fog kopni főleg a színező.
5/12 A kérdező kommentje:
Az egyáltalán nem baj, ha hamar kikopik, csak egy ki változatosságra vágyom.:)
2013. jún. 2. 19:38
6/12 A kérdező kommentje:
És amúgy azért jó, hogy hamar kikopik, mert ha nem áll jól kijön.:D Csak kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy másnak is tetszik-e.:)
2013. jún. 2. 19:39
8/12 anonim válasza:
Világos szemmel az a baj, hogy nem mutat jól :/
9/12 A kérdező kommentje:
en is ettol felek:s
2013. jún. 3. 13:52
10/12 anonim válasza:
Nekem világos zöld szemem van és jól passzol hozzá az ilyen vörös. : )
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!