Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti hogy osztanátok el?

Ti hogy osztanátok el?

Figyelt kérdés

Van 56.000ft-om amit glamour napokra spóroltam.

(Húsvét,mikulás,karácsony,itthon segítettem,stb)

A pénzen kívül van egy 5.000ft értékű h&m vásárlási utalványom.

a kérdés az lenne,hogy hogyan osszam el? Nadrágokat,pólókat is szeretnèk venni,lehet táskát,napszemüveget,esetleg pár kozmetikumot.

A győri árkádba megyek.

Nem nagyzolás képpen írtam a kérdést,de előre meg szeretném tervezni,mert képes vagyok különben hülyeségekre elverni amit nem szeretnék.

Bármilyen épkezű ötletet szívesen várok:)

Köszi előre is:)

13/L

2016. márc. 29. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből a felsoroltakból mind meg tudod venni. Bár nem értem hogy szerez egy 13 éves ennyit. Nekem ilyen idősen volt max 2-3 ezer forintom. Chipsre és fagyira tudtam csak költeni.
2016. márc. 29. 12:01
 2/11 A kérdező kommentje:

Úgy szereztem,hogy ősszel segítettem diót szedni,pucolni.

Mikuláskor kaptam egy kis pénzt,karácsonykor,húsvétkor.

Apukám nem velünk él,ezért tőle is kapok néha.

És mindig félretettem.

Igazából úgy értem a kérdést hogy milyen arányban lenne érdmes elosztani.Például nadrágokból vegyek többet vagy pólókból.

2016. márc. 29. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Póló feltűnőbb és olcsóbb, mint egy nadrág. Meg azt gyakrabban is kell cserélni. Egy nadrágot el lehet hordani 5 napig is, a pólót azért 2 naponta legalább cserél az ember.
2016. márc. 29. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Nehéz így hogy nem tudjuk a ruhatárad, de én magamból kiindulva:

Max 2 nadrág (én fehéret és valami pasztelszínűt szeretnék). Shortokat még nem nagyon láttam.

Táskából is 1-2, egy pakolós ha nincs és valami kicsi színes (szintén pasztel vagy fehér), ha csak sétálni vagy fagyizni mennék vagy hasonló.

Napszemüvegből elég 1 db, amit fel lehet venni bármihez.

Pólót lehet többet venni, de nálam ez attól függ hogy mi tetszik meg, csak azért mert olcsó nem veszem meg ha "nem fogott meg".

Kozmetikum nem igazán értem mi kell egy 13 évesnek, mert még nagyon ráérsz vele, max szempillaspirál meg ajakápoló vagy szájfény jöhet szóba, meg arctisztító tonikok pattanásokra, stb.

Ez max 30 ezerből bőven megvan.

2016. márc. 29. 14:23
 5/11 A kérdező kommentje:

Sajnos 30.000-ből nem tudok sehogy kijönni:/ 2-3 nadrágot szeretnék és egy darab 5-6nál kezdődik..

Táska is megint egy 8minimum:/

Cipő meg megint nincs 20alatt..

2016. márc. 29. 14:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Kozmetikumnál meg egy korrektort vennék,esetlek egy spirált,parfümöt,meg ami megtetszik.
2016. márc. 29. 14:32
 7/11 A kérdező kommentje:
Illetve micellás vizet,arra kuponon is van.
2016. márc. 29. 14:33
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Ja hát ha cipőt is akarsz akkor az persze nem 30 lesz... csak ezt nem írtad sehol.

Írd össze mit szeretnél konkrétan. Neten keress rá a cuccokra és az aktuális árukra. Vond le a kedvezményt amit a kuponokkal kapsz. Aztán add össze az összeget.

2016. márc. 29. 14:35
 9/11 A kérdező kommentje:

A cipő még nem biztos

köszi az eddigi válaszokat:)

2016. márc. 29. 14:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én a helyedben ezeket venném!

mattító púder

szempillaspirál

ajakbalzsam

egyberuha 10000Ft max/db

farmerdzseki 10000Ft max/db

bikini 7000Ft max

póló 5000Ft max/db

farmernadrág: 8000FT max/db.

napszemcsi : 3000FT min.

egyébként szerintem először vásárolj a környező olcsó boltokban, keress rá az üzletekre a neten, és nézd meg a kínálatot, az alapján kalkulálj, vagy menj el az üzletbe napokkal az akció előtt, és ott válaszd ki mire költesz, hogy ne hirtelenjében kelljen dönteni :)

2016. ápr. 1. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!