1/7 anonim válasza:
Follow Anna,Csizmadia Gabriella,Viszkok Fruzsi,AvianaRahl,Emci Beauty,Magyar Barbi,Móni Szépségvilága,e-ditke,Hajnalka Herczeg
Most ennyi jutott eszembe de még nagyon sokat nézek :D
2/7 anonim válasza:
Moni szepsegvilaga, de nala is csak a vlog es tag videokat
Nem szeretem kimondottan a magyar gurukat sminkeles teren, ugyanis a legtobben (az kulfoldiekhez kepest) eleg gagyit csinalnak. Nem tudom, miert van ez, de nekem a kulfoldi szazszor minosegibbnek tunik
4/7 anonim válasza:
Followanna, ehsstysmink, regen gabifrizurai
Meg moni szepsegvilaga, imadok a baratnommel rohogni rajta(bocsanat fanok, izlesek ee pofonok, amugy tehetseges lany😊)
5/7 anonim válasza:
csak ehhsty-t szoktam nézni, ő a legszimpatikusabb, legkevésbé megjátszós közülük. Kár, hogy mostanában nem nagyon tesz fel videókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!