Szerintetek megéri a mai világban Avon tanácsadónőnek lenni?
Attól függ, mit értesz "megéri" alatt.
Főállásban megélni nem fogsz belőle.
A párom legalább 25 éve csinálja. Az elején még úgy- ahogy ment. Meg nem gazdagodott belőle, de "zsebpénznek" jó volt.
Aztán már évek óta ( talán több mint öt éve) csak annyit foglalkozik vele, hogy a családnak és néhány közeli kolléganőjének rendel. Annyiban megéri, hogy "nagyker áron" kapja a cuccokat, és részt vehet a terjesztői akciókban.
Kedves utolsó! Az Avon elsők között fejezte be az állatkísérleteit!
A termékei szerintem és többek szerint is jók, ez is attól függ kinek mi vállik be. Nálunk itthon szinte majdnem minden Avon és meg vagyunk vele elégedve, persze én is tisztában vagyok vele hogy nem minden terméke jó de azt nem veszem többet. És ha bárki nincs megelégedve a termékkel ott a megelégedetségi garancia aminek keretében 3 hónapon belül, bizonyos termékeket csak 1 hónapon belül visszaküldhetsz és cserélheted vagy visszakaphatod az árát. ;)
Kedves kérdező! Én úgy gondolom ha tényleg szeretnél ezzel foglalkozni és odateszed magad akkor igen is megéri. Jó azzal én is tisztában vagyok hogy meggazdagodni tanácsadóként nem lehet belőle de ha ügyes vagy szép kis mellékkereset lehet belőle.
Ha érdekel írj nekem privit és szívesen segítek neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!