Regisztráltam AVON Tanácsadónőnek, de nem veszik fel velem a kapcsolatot, mit csináljak?
Regisztráltam, de sajnos nem keresnek, se egy e-mail, semmi.
Bács-Kiskun megye, Kecskemét
van vállalkozói igazolványod?
tudnál akkora rendeléseket szerezni, hogy elég legyen a jutalék?
enélkül bele se kezdj,csak akkor ha magadnak és a közeli ismerőseidnek szeretnél kedvezménnyel rendelni dolgokat...
szia! mivel senki nem a kérdésedre válaszolt én megteszem, hisz erről szól ez az oldal: elméletileg 1-2 napon belül fel kellene hogy keressen a hozzád legközelebb álló körzetes koordinátor!
Ha megadtál email címet is és telefonszámot is és telefon számot is amin elérnek és mégsem keresett senki akkor hívd Gödöllőt és segítenek: 06-28-503-000
Szia!
Nem szeretnélek lebeszélni, de ha pénzt szeretnél keresni vele, nem éri meg!
én nemrég váltottam avonról és már 5000 rendelésnél is van 1200 ft hasznom. Nálunk minden terméken 30 % haszon van!és az akkor is van, ha csak magadnak rendelsz. tanácsadónő pedig azonnal tudsz lenni, be tudlak regisztrálni.az avonnál kb 2 hetet vártam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!