Ciki manapság bárhol is szőrösnek lenni? Avagy hol nem ciki, ha nem szőrtelenítem?
A lábszárat-hónaljat még megértem, meg nyáron a bikinivonalat, esetleg erősebb, sötétebb szőr esetén a combot.
De: Intim helyen - ez főleg fiúknak szól, mert pl szexnél zavar-e Titeket - mennyire kéne és mivel szőrteleníteni? Mert a borotva piros foltokat, pöttyöket hagy, és rádaásul már másnap kezd visszanőni. Bök. Akkor már nem jobb, ha nincs leborotválva? Vagy vmi más szőrtelenítési tipp?
Aztán: kar. Na, ezt már kicsit túlzásnak tartom, mert egy nőnek legtöbb esetben azért nincs olyan szőrös karja, mint egy férfinak, és ha leborotválnám ott is, akkor is max szúrna, ahogy nő vissza a szőr, hát még ha ott is piros pöttyöket hagyna...
A felkar szőrtelenítését, és a többit (pl has, váll --> igen, olyat is hallottam), azt meg tényleg magyarázza már el valaki :D
Egyre több olyan lányt látok, akik gyakorlatilag mindenhol szőrtelenítenek, és szinte már gusztustalannak érzem magam, hogy én meg nem.
Fiúk, lányok, vélemény?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!